RİZE'YE MADALYA İÇİN GİTTİLER

RİZE'YE MADALYA İÇİN GİTTİLER

Düzceli halterciler Rizede yapılacak olan U-15 ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için Rizeye gitti.19 Ağustosta başlayacak olan Türkiye Halter U-15 ve Yıldızlar şampiyonasına düzce ili olarak 22. Sporcu ile katılacak olan Düzce  Halter takımında hedef Türkiye Şampiyonasından Madalyalar ile dönmek.Rizye hareketten önce görüşlerini aldığımız Düzce Halter Antrenörü Yasin Aydın Rizde yapılacak olan Şampiyonaya çok iyi hazırlandık bu şampiyonadan en az 7 veya 8 madalya ile döneceğimize inanıyoruz.Bu şampiyona bizim açımızdan çok önemli diyen Yasin Aydın Rizede Yapılacak olan bu şampiyonada ilk üç arasına giren sporcular  Eylül ayında Kosavada yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası Kamp kadrosuna dahil edilecekler bizde Düzce ili olarak çok fazla sporcumuzu bu kampa göndermek istiyoruz.Bu şampiyonaya 22 sporcu ile katılacağız böylesi büyük bir organizasyonda bir çok sporcumuzda madalya için mücadele edecekler fakat herşeyden önemlisi bu sporcularımız madalya alamazlar isede çok büyük tecrübeler kazanacaklar Rizeye gidecek olan kafilemizde bulunan sporcularımızın isimleri  şu şekilde oluştu.

RİZEYE GİDEN SPORCULARIMIZ

Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan kafilemizde bulunan sporcular şu isimlerden oluştu.

U-15 ERKEKLER

50 kilogram Mustafa Dağdelen, SezginZabun,Ramazan Şerif Topçu,56.Kilogram, Emirhan Urhan Ulaşcan Kurnaz, 62.Kilogram Serkan Işık, Anıl Durmaz,77.Kilogram Murat Cengel tepe.

U-15 BAYANLAR

44.KilogramTülay İlhan, Aleyna İşaran,48.kilogram Hatice İlhan, İlkay Biçer 53. Kilogram SedefŞafak, 63.Kilogram Yağmur Kaplan.

U-17 ERKEKLER

50. Kilogram Erdem Şahin,HasanKesek,Burak Tavlı, 62. Kilogram Alattin Ersoy, Birol  Kara.

U-17 Buse İlhan 53 Kilogram.

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.