MELEN SU PARKTA HUMMALI ÇALIŞMA

MELEN SU PARKTA HUMMALI ÇALIŞMA

Düzce belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan ?Melen Su Park Projesi?nin birinci etap bölümünde hummalı çalışmalar yapılıyor. Melen çayı çevresinde yapılan Melen Su Park Projesi birinci etap bölümünün güz dönemine kadar tamamlanması hedefleniyor.

 

8 kilometrelik hat boyunca şehrin batı sınırlarını oluşturan Melen Çayı?nın çevresinde rekreasyon alanı olarak kullanılabilecek büyük alanlar, Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Melen Su Tema Park projesi ile halkın kullanımına açılacak. 194 dönümlük arazi üzerine, doğanın kucağına inşa edilecek Melen Su Tema Park genişliği, doyumsuz eğlence, macera ve aynı zamanda huzur vadeden tesisleri ile Türkiye?nin ilk tema parkları arasında yerini alacak.

Bölgede tek olma özelliği taşıyan Melen Su Tema Park ile bölge, yalnızca Düzce?de yaşayan insanlar için değil yerli ve yabancı turistler için yeni bir cazibe merkezine dönüştürülecek. Projenin hayata geçmesiyle birlikte Melen Çayı üzerine yapay bir ada inşa edilecek. Bölge iyileştirme çalışmaları kapsamında tema parkın yanı sıra amfi tiyatro, kafeteryalar, kır düğünü evleri gibi sosyal alanlar ve su sporlarına hizmet etmek amacıyla kapalı yüzme havuzu yer alacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.