İKİ AYRI ADRESTE?

İKİ AYRI ADRESTE?

Düzce İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 2 ayrı adreste yapılan operasyonlarda bahçelerini uyuşturucu tarlasına çeviren 3 kişi yakalandı. Şahıslardan 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 1 kişi hakkında tahkikat başlatıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalarda 2 şahsın Kaynaşlı ilçesi Darıyeri Hasanbey köyünde ormanlık alanda Yasadışı Kenevir Ekimi Yaptıkları tespit edildi. Adli Makamlardan alınan arama kararı ile yapılan aramada şahısların evlerinde 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, ormanlık alanlarda ise boyları 30 ila 110 cm arasında değişen 2.070 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli 2 şahıs, çıkarıldıkları adli makamlar tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Ayrıca Hacıaliler köyünde bahçesinde kenevir ekimi yapan ve evinde esrar bulundurduğu ihbarı alınan şahsın evinde yapılan aramada, bahçesinde boyları 100 ile 500 cm arasında değişen 23 kök kenevir bitkisi, evinde ise 10 gr. Kullanıma hazır kubar esrar, 120 gr. Kurutulmaya bırakılmış kubar esrar ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Yakalanan şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.