LİGDEN ÇEKİLİYOR MU ?

LİGDEN ÇEKİLİYOR MU ?

2016-2017 sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör ligde mücadele eden fakat, ligde aldığı istikrarsız sonuçların ardından bu ligde baraj müsabakası bile oynayamadan veda eden Akçakocaspor?da sezon öncesi yaprak dahi kımıldamıyor?

2017-2018 sezonunda Düzce Süper Amatör ligde mücadele etmesi beklenen Akçakocaspor yönetiminden yeni sezon öncesi hiçbir hazırlığın yapılmaması, spor kamuoyunda Akçakocaspor acaba lige katılmayacak mı söylentilerine yol açıyor.

Kimi spor otoriteleri ise, belediyenin takımdan desteği çektiğini, kaymakamlığının takıma zaten sahip çıkmadığını  ve mali sorunlarla boğuşan kulüp yönetiminin takımı liğden çekmek başta olmak üzere birkaç alternatifi masaya yatırdığı iddia ediliyor.

Süper ligden düştükten sonra adeta kabuğuna çekilen ve hiçbir hareket gözlenmeyen Akçakoca sporun lige girip girmeyeceği belirsizliğini korurken, kulüp yöneticilerinin çıkan haberler karşısında süreci sessizce izlemesi ? Akçakocaspor?un kapısına acaba kilit mi vurulacak ?dedikodularının daha artmasına neden oluyor.

Mazisi başarılarla dolu Akçakocaspor, bilindiği gibi bir dönem Türkiye 3. Liginde mücadele etmiş ve sonraki yıllarda Bölgesel ligde defalarca oynamış bir takım.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.