DÜZCELİ ÇOCUKLAR ATLETİZMLE TANIŞACAK

 DÜZCELİ ÇOCUKLAR ATLETİZMLE TANIŞACAK

 Atletizmde atağa geçmeyi hedefleyen Düzce'de Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, il genelinde yaptığı taramalar neticesinde özellikle ailelerinde spor yapmayan çocukları sporla tanıştırıyor. 6 aylık süreç içinde Düzce'nin 7 ilçesi ve kenar mahallelerinde yapılan atletizm taramaları sonucunda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin, yetenekli 50 sporcu seçerek, yarışmalara hazırlanmaya başlandı. Şubat ayından itibaren başlayan çalışmalar neticesinde ailelerinde ilk defa sporla tanışan gençler, yarışmalarda önemli dereceler elde ederek gelecek için umut vaat etti.

Yapılan taramalar sonucunda ailelerinde daha önce hiç spor yapmayan çocuklar, atletizm sporu ile tanışarak sporun bilincini kavrarken arkadaşları ve aileleri için de örnek oluyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin, " 6 ay önce başlattığımız taramalar neticesinde yetenekli sporcuları seçtik. Onlarla yarışmalara katılıyoruz ve büyük turnuva ve şampiyonalarda dereceler aldık. Önümüzdeki sene daha da büyük başarılar elde edeceğiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayesinde çocuklarımıza ayakkabı ve malzeme desteği var bu da çocuklarımızı bu spora daha da çok bağlıyor" ifadelerini kullandı.
Minik atletler ise atletizm sporundan ve yapılan çalışmalardan memnun olduklarını, ailelerin malzeme desteğinin de verilmesi ve il dışında Düzce'yi temsil ettikleri için destek verdiklerini belirtti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.