BAKAN YARDIMCISI MERCAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM’A ZİYARET

BAKAN YARDIMCISI MERCAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM’A ZİYARET

 Düzce'de bir takım açılış ve ziyaretlere katılmak için kente gelen Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Mercan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı da ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Mercan, Düzce'nin 1999'da iki ağır deprem gördüğünü belirterek, "Düzce çok acılı bir süreçten geçti. Fakat AK Parti iktidarı ile yeni kalkınma hareketleri başladı. Düzce bundan oldukça yararlandı. Çünkü halkımızın AK Parti'ye büyük teveccühleri var. Biz bunu karşılıksız bırakmamak mecburiyetindeyiz. Bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir. Özellikle 5084 teşvik yasasından yararlanan Düzce yeni teşvik paketi ile daha da kalkınacak. Yeni yatırımcılar Düzce'ye gelmeye devam edecektir. Düzce'nin geleceğini oldukça parlak görüyorum. Bu konuda Düzce'nin daha da gelişmesi için milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Bayram, Düzce'nin bugün bir ilkleri yaşayacağını işaret ederek, "Bugün Düzce'nin ilklerini sizinle birlikte hizmete sokacağız. Hem yer altında hem de yer üstünde çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Bu anlamda sizden ve hükümetimizden her türlü desteği alıyoruz. Düzce bu destek devam ettikçe gelişmiş kentler arasına gerecektir" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Bakan Yardımcısı Murat Mercan'da çeşitli hediyeler verdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.