BAKAN YARDIMCISI MERCAN: -ÜRETİLEN DOĞALGAZIN YARISI DÜZCE'DE ÜRETİLİYOR"

 BAKAN YARDIMCISI MERCAN: -ÜRETİLEN DOĞALGAZIN YARISI DÜZCE'DE ÜRETİLİYOR

 Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Murat Mercan, bir takım açılışlara katılmak üzere Düzce'ye geldi. Kaynaşlı ilçesinde cuma namazını kılan Mercan, ardından Düzce Valiliğine geçti. Düzce Valisi Vasip Şahin tarafından karşılanan Murat Mercan, şöyle konuştu: "Düzce'de çeşitli açılışlara katılmak için geldik. SEDAŞ yetkilileri ile Düzce'de elektrik dağıtımında yaşanan sıkıntılarla ilgili toplantımız olacak. Daha sonra Akçakoca'ya geçerek gaz üretim tesislerinde incelemelerde bulunacağız. Bilindiği gibi Türkiye'de üretilen gazın yarısı Düzce'de üretilmektedir. Biz yetkililerden yeni yatırımlar olup olmadığını öğreneceğiz. Şu anki durum hakkında bilgi alacağız. Daha sonra Düzce'nin ileri gelenleri ile bir araya gelerek kendi bakanlığımız ve kurumumuz hakkında bilgi vereceğiz." 

Vali Şahin de, Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan'ın gelişinden dolayı memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: "Biz, Düzce'ye gelmenizden son derece memnunuz sizden bolca istifade edeceğimizi düşünüyoruz. İlimize geldiğiniz için teşekkür ederiz." 
Konuşmaların ardından Vali Şahin, Bakan Yardımcısı Murat Mercan'a ebru tablosu hediye etti. Bakan Yardımcısı, valilik ziyaretinin ardından belediyeye geçti. Ziyarete AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti Düzce il ve ilçe yönetimi katıldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.