BU SÖZ DE UNUTULMAZSA?

BU SÖZ DE UNUTULMAZSA?

Geçtiğimiz yıl Akçakoca?da yaşanan Sosyal Bilimler Lisesi sorununda eleştiri oklarının baş hedeflerinden biri olan Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, yeni dönemde sosyal bilimler lisesinin müstakil bir binada eğitim vereceğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Düzce ve Akçakoca?da gündemi uzun süre meşgul eden sosyal bilimler lisesinde aylarca yaşanan sorunun muhataplarından olan Ak parti İlçe Başkanı Dergah Akça, liseyle ilgili son gelişmeleri açıkladı. Olayların üst seviyeye tırmanmasının ardından yaşanan sorunun baş sorumlularından bir olarak gösterilen ve eleştiri oklarının hedefinde olan Akça, Akçakoca basını ile bir araya geldiği toplantıda, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde sosyal bilimler lisesinin müstakil binada eğitim vereceğini açıkladı.

 

 

Akça, ? Benim de o dönem Milli Eğitim Müdürüne, Kaymakama, siyaseten ifade ettiğim en önemli konuşmaların başında, sosyal bilimler eğer buradan taşınacaksa kendine ait bir binaya taşınması idi. O dönemde maalesef bu olmadı. Bir sonraki sene için şöyle bir tasarruf vardı, meslek lisesi binasına 1 seneliğine sosyal bilimler lisesinin getirileceği söylenmişti ancak şimdi böyle bir şey de söz konusu değil. Milli Eğitim ve Kaymakamlığın bu eğitim yılında sosyal bilimleri ayrı bir okula taşıma çalışması içinde olduklarını biliyorum. Bunun böyle olması gerektiğini o günde ifade ettim bugün de ifade ediyorum. İnşallah sosyal bilimler lisesi önümüzdeki yıl müstakil bir binada eğitime başlayacak.? Dedi.

Söz verilmesine rağmen hala hayata geçirilemeyen fen lisesi projesinden de söz eden Akça, Akçakoca?nın fen lisesini hak ettiğini söyledi, Bakan Özlü?nün de bu konuda çalışma yaptığını belirtti.

Akça, ? Fen Lisesi konusu hepimiz üzen ama ertelenmiş bir süreç. İnşallah önümüzdeki yıl Akçakoca bir fen lisesi kazanacaktır. Sayın bakanımızın da bu yönde çalışmaları devam ediyor. Çünkü Akçakoca fen lisesini hak eden eğitim seviyesinde bir ilçe.? Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.