TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK.

TRANSFER ÇALIŞMALARI  BAŞLAYACAK.

Türkiye Bölgesel Amatör ligde Düzce ilini temsil edecek olan iki takımdan biri olan Beyköy Belediyespor takımı son anda lige dâhil olmuş takıma Polat Kardeşler firması sahip çıkmıştı bunun ardından Yönetim Kurulu belirlenmiş ve görev dağılımı yapılmıştı.

Kaynaşlı Belediyespor takımında görev dağılımı yapıldıktan sonra çalışmalar başladı Yönetim Kurulu öncelikle Teknik Ekip işini halletmek için kolları sıvadı Teknik Ekip Düzceli Antrenörlerden oluşacak. Bu yönde arayışlarına devam ettiklerini ifade eden Beyköy Belediyespor Takımının Yönetim kurulunda Başkan Yardımcılığı görevini yapan Osman Yavuz Beyköy Belediyespor takımı bölgesel lig kurulduğundan beri bu liglerde mücadele ediyor Yeni Sezon Öncesi yine her yıl olduğu gibi sıkıntılar yaşadık lige katılımın son gününde takıma sahip çıkan Polat Kardeşlerin sponsor olması ile lige girdik.

Şimdi Öncelikli hedefimiz İç transferde elde kalan oyuncular ile görüşmek olacak iç transferden sonra ise Teknik ekibimizin ve yönetim kurulunun belirlediği oyuncular ile görüşmelere başlayarak en kısa zamanda iç ve dış transferi tamamlayarak çalışmalara başlayacağız hedefimiz geçtiğimiz sezonda gördüğümüz korkulu rüyayı tekrar görmemek olacak dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.