KAYNAŞLI 7 AĞUSTOSTA TOP BAŞI YAPIYOR

KAYNAŞLI 7 AĞUSTOSTA TOP BAŞI YAPIYOR

Türkiye Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan Kaynaşlı Belediyesporda Transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor Kaynaşlı Belediyespor 7.Ağustosta top başı yapacak.

Bölgesel ligdeki iki takımızdan biri olan Kaynaşlı Belediyespor takımında yeni sezon öncesi heyecan son haddinde 7 Yıl aradan sonra tekrar bu ligde mücadele edecek olan Kaynaşlı Belediyespor takımı Transferlerine devam ediyor .

7. Yıl önce yaptıkları hataları tekrarlamak istemediklerini ifade eden Kaynaşlı Belediyespor Antrenörü Nihat Aydın geçmişten büyük dersler çıkartarak yola çıkacağız takımın gerçekten ihtiyacı olan ve kulübede oturmayacak oyuncuları aramıza dâhil ediyoruz hedefimiz sıkıntı yaşamadan ligi tamamlamak  olacak.7. Ağustos tarihinde Kaynaşlıda bulunan tesislerimizde Çalışmalara Başlayacağız 15 Gün burada Çalıştıktan sonra Fenerbahçe Topuk Yaylası Kampımız başlayacak burada 3 hazırlık mücadelesi yapmayı düşünüyoruz. Bu kampta takıma dâhil ettiğimiz oyuncuların performansına göre değerlendirmeler yapacağız takıma uyum sağlamadığına inandığımız oyuncular ile yolarımızı ayırıp yerlerine yenilerini alacağız tek hedefimiz bu ligde öncelikle kalıcı olmak ardından Ligde alınacak sonuçlara göre zirveye oynamak olacak dedi.

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.