BAKANLAR AKÇAKOCA?DA

BAKANLAR AKÇAKOCA?DA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapımı devam eden Akçakoca-Düzce D-655 karayolunun çalışmaları inceledi asfalt döktü. 


Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı çalışmaları yerinde incelemek üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce?de incelemelerde bulundu.

Arslan ve Özlü şehir merkezindeki çalışmaları inceleyerek Akçakoca ilçesine geçerek Akçakoca- Düzce D-655 karayolunu incelediler. Yol yapım çalışmalarının devam ettiği alana gelen iki bakan burada yola serilen asfaltla ilgili olarak ekiplerden bilgi aldılar.

Ardından işçilere serilen asfaltın sıcaklığını ölçtüren bakanlar, daha sonra Karayolları yeleklerini giyerek asfalt serme makinesinin üzerine çıkarak yola asfalt serdiler. Makine üzerinde operatörden bilgi de alan Özlü ve Arslan, sıcaklığı 170 dereceyi bulan asfalt üzerinde kalite kontrolde yaptılar.

 

Bakanlar daha sonra Akçakoca ile Kocaeli ilçesini birbirine bağlayan Edilli Köyü mevkiinde yapımı yıllardır devam eden yolda ve Akçakoca Balıkçı barınağında incelemelerde bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.