Kombineler satışa çıkıyor

Kombineler satışa çıkıyor

Düzcespor yönetimi 2017-2018 futbol sezonu için hazırladığı sezonluk kombine biletlerin satışına bu hafta başlıyor. Hiçbir sürekli gelirin olmadığı kırmızı lacivertlilerde yönetim kombine satışından umutlu.

Cihat Algün başkanlığındaki yönetim kurulu tarafından hazırlanan kombine biletler bu hafta içinde kentin muhtelif yerlerinde satışa sunulacak. Düzcespor sezonluk kombine bilet fiyatları kapalı tribün 250, maraton tribünü 150 tl olarak açıklandı.
 
BASIN VE TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK
 
Düzce?liyim diyen ve Düzcespor?a gönül veren herkesin kombine bilet almasını arzuladıklarını söyleyen Düzcespor basın sözcüsü Cemal Emrah Özer kombine biletlerle ilgili geniş bir reklam kampanyası başlatacaklarını belirterek?Bilindiği gibi Düzcespor?un hiçbir geliri yok. Yönetim olarak kombine satışından gelecek paralarla biraz olsun nefes almak istiyoruz. Biletlerimizin baskısı bitti. Bu hafta içinde satışa sunulacak. Satış öncesinde reklam kampanyası yapacağız. Şehrin muhtelif yerlerine kombine biletlerle ilgili afişler asacağız. Hedefimiz satışa çıkardığımız tüm biletleri satmak. Sezonluk konbine biletlerde fiyatları kapalı tribün 250, maraton tribünü 150 tl olarak belirledik. Protokol tribünü için özel bir çalışma yapıyoruz. Önceki sezonlarda olduğu gibi bilet almak isteyen taraftarlarımıza kredi kartı kullanma imkanı getireceğiz. ?dedi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.