AKPARTİ'DE BİRLİK BERABERLİK MESAJI

AKPARTİ'DE BİRLİK BERABERLİK MESAJI

 AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, beraberinde Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kadın ve gençlik kolları başkanları partililer ile birlikte basın ile bir araya geldi. Milletvekilli seçimlerinin üzerinden geçen 1 yıllın değerlendirildiği toplantıda önemli yatırımların yapıldığı bildirildi.

İl Başkanı Kaşıkoğlu, öncelikli olarak yeni göre gelen bir yönetim olarak ilk yaptıklarının süratle teşkilat bütünlüğü oluşturmak olduğunu belirterek "Bütünlüğü bir an önce sağlayıp Düzce için birlik beraberlik içinde sorunları için mücadele etmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Bu bize hizmetlerin daha kolay gelmesini sağlayacak. Sözde değil özde birliktir tek amacımız" dedi.

 Hükümetin 2023 vizyonu olduğunu ve bunu kısa orta ve uzun vadeli olarak hayata geçirildiğinin altını çizen İl Başkanı Kaşıkoğlu, "Düzce'nin 2023 vizyonuna nasıl hazırlandığını ortaya koymamız gerekiyor. Kısaca belirtmem gerekirse hep şu soru soruluyor 'Ne yaptınız?, Ne yapıyorsunuz ki?' diyerek. Sadece 2012 yılı için Düzce'de yatırım miktarı 57 milyon TL'dir. Düzce'nin her alanında alt yapı olsun üst yapı olsun birçok çalışmalar yapılıyor" diye konuştu.

Kaşıkoğlu'nun Düzce'de yapılan çalışmaları aktardığı konuşması sonrasında milletvekilleri de basanın sorularını yanıtladı, yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.