YAZ AKADEMİSİNDE DİNİ BİLGİLER ÖĞRENDİLER

YAZ AKADEMİSİNDE DİNİ BİLGİLER ÖĞRENDİLER

Düzce Gençlik Merkezinde yaz boyunca düzenlenen Yaz Akademisinde dini eğitim alan çocuklar bugün düzenlenen programda öğrendiklerini sergilediler. Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 2. si düzenlenen akademide yüzde 90 başarı sağlandığını bildirdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezinin ücretsiz olarak verdiği Kültürel Aktivitelerinden biri olan  Yaz Akademisinin kapanışı bugün düzenlenen programla gerçekleştirildi.

 

 

Yaz boyunca verilen Değerler Eğitimi, Kuran-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimini başarıyla tamamlayan öğrenciler öğrendiklerini düzenlenen programda sergiledi.

Programın sonunda Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Akademide başarılı olan çocuklara madalya takdim etti.

Programla ilgili bilgi veren Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yaz aylarında çocukların boş vakitlerini değerlendirmeleri için  velilerin Yaz Akademisini tercih ettiklerini belirtti.

Dereci,  ?Spor il Müdürlüğümüz, Gençlik Müdürlüğümüz Dini İlimler Atölyesi adı altında isteyenlere dini eğitim veriyoruz, Kur?an eğitimi veriyoruz. Gitar, müzik aletleri kullanma kursları veriyoruz. Bunun yanında piknikler, sosyal sorumluluk projelerinin içerisine atarak değişik etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Bir nevi çocuklarımızı ve gençlerimizin bu yapmış olduğumuz etkinliklerle zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz.? Dedi.

Yaz Akademisinin 200 öğrenci ile yüzde 90 başarıya ulaştığını dile getiren Dereci, seneye daha kapsamlı olacağını söyledi.

Dereci, ?Dini İlimler Atölyemiz süresini doldurdu. Kapanışını yapıyoruz. Yaklaşık 200 öğrenci ve 10 eğitmenle beraber eğitimlerimizi tamamladık. Yüzde 90 başarıyla beraber Dini İlimler Akademimizi kapatıyoruz. Çocuklarımız hem Gençlik Merkezi?mizi hem tanımış oldular hem de Gençlik Merkezi?mizin faaliyetlerinin ne olduğunu görmüş oldular. Alana indiler.Bir nevi çocuklarımızı gençlerimizi gençlik merkezine adaptasyonlarını sağlamış olduk.  Bütün velilerimize buradan teşekkür ediyoruz. Çocuklarını bıkmadan, usanmadan kurslarımıza getirdiler. Kurslarımızı veren hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sene yine aynı şekilde devam edeceğiz. İlkini geçen sene başlatmıştık. Önümüzdeki yıl daha kapsamlı olacak. 1000?e yakın çocuğumuz ve gencimize ulaşmış olacağız.? Şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.