TRAKTÖR DEVRİLDİ

TRAKTÖR DEVRİLDİ

Beyköy Yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada fındık işçilerini taşıyan traktör devrildi. Kazada 2?si ağır 18 işçi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Beyköy?den Güven Köyü istikametine gitmekte olan Murat Yaşar idaresinde ki plakasız traktör sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonrasında Beyköy Yolu Güven Köyü kavşağında direğe çarparak devrildi. Bu sırada traktörün römorkunda bulunan ve fındık toplamaya giden 2?si ağır 18 işçi yaralandı. Yaralı işçiler ambulans ve çeşitli araçlarla hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Diyarbakır?dan Düzce?ye fındık toplamak için gelen ve hafif yaralanan işçilerin isimleri şu şekilde; Mahmut Özkaya, Yaşar Enver, , Berfin Yaşar, Kezban Özkaya, Çimen Taşar, Güneş Özkaya, Medine Özkaya, Sebiha Bütüşaba, Sultan Yaşar, Murat Yaşar, Hüseyin Yaşar, Mehmet Yaşar, İslam Yaşar, Elif Bütüşaba, Yunus Yaşar.

Diğer yandan kazada Mustafa Tunç ve Piroz Yaşar isimi işçiler ağır yaralandı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.