METAL YORGUNLUĞU RAPORU ERDOĞAN?A SUNULACAK

METAL YORGUNLUĞU RAPORU ERDOĞAN?A SUNULACAK

AK Parti'de metal yorgunluğunu aşmak için hazırlanacak raporun detaylarını, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş anlattı. Ataş, raporun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağını söyledi.

 

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti'de metal yorgunluğuna yönelik çalışmaları anlattı. Ataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak raporun ayrıntılarını paylaştı.

 

Süreçte sivil toplum kuruluşları ile istişareler yapılacağını aktaran Ataş, bölgenin demografik yapısına ve meslek dağılımına dikkat edileceğini belirterek, 18-25 yaş arası gençlere ve kadınlara daha çok yer verileceğinin de altını çizdi.

Ataş, görüşmelerin hem Genel Merkez'de, hem de teşkilatlarda sürdüğünü belirterek, görev alacak kişilerin güvenlik sorgunlarının da yapıldığını söyledi.

"AK Parti'de tartışılmaz ve vazgeçilmez bir kişi vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyen Ataş, Erdoğan dışında herkesin tartışılabilir ve değerlendirmeye tabi tutulabilir olduğunu belirtti.

AK Parti'de geçmişte görev alan isimlerin hepsi ile tek tek görüşüldüğünü söyleyen Ataş, il başkanları, milletvekilleri, bakanlar ile de görüşmeler yapılığını söyledi.

Hazırlanacak raporun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacağın söyleyen Ataş, "Hepsi bir rapor haline dönüşecek ve sayın genel başkanımıza il il arz etmiş olacağız. İlçe ilçe arz etmiş olacağız. Genel başkanımızın talimatı doğrultsunda da gereken yerde değişiklikleri yapacağız.

Rapor doğrultusunda AK Parti'nin 'omurgamız' dediği teşkilatları da yenilenerek 2019 için hazırlıklar tamamlanmış olacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.