ŞAMPİYONLARIN YAŞITLARINA ÇAĞRISI VAR

ŞAMPİYONLARIN YAŞITLARINA ÇAĞRISI VAR

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile Doğan Spor kulübünde çalışmalarını sürdüren şampiyon Kick Boksçuların yaşıtlarına çağrısı var. Sporun kendilerine kattı artı değerleri paylaşan sporcuların hedefinde Türkiye ve dünya şampiyonlukları var.

Düzce?ye Türkiye ve uluslar arası müsabakalarda bir çok madalya kazandıran kick boks sporcuları antrenmanlarında hız kesmeden şampiyonalar için hazırlanıyorlar. Antrenörleri Aslan Doğan idaresinde çalışan minikler ve gençlerin hedefleri ise çok büyük.

 

 

Ekrem Ahmet Aksan, Kendisine en uygun spor olan boksla 3 yıldır ilgilendiğini söylerken, ?boksta Türkiye 3. sü oldum. Kick boksta uluslar arası 3.lüğüm var. Bölge şampiyonasında 2.liğim var. Düzce?de bu spora ilgi yüksek, daha da artıyor. İsek olunca hiç zor değil. Önemli olan istek. Bilmeyenler ön yargıyla kavga sporu diyor. Ama önce saygıyı, boş vakitlerimizi değerlendirme gibi faydaları var. Hedefim Türkiye şampiyonu olmak. Sonra da Avrupa Şampiyonası maçlarına çıkmak.? Dedi.

Salih Sarıbaş da dereceli sporculardan. beden eğitimi öğretmeni olmak istediğini söyleyerek, ?Spor bir çok arkadaş edinmemi sağladı, düzgün bir çevrem oldu, sağlıklı gelişimim için çok etkili oldu. Herkes spor yapsın, sporla kendisini geliştirsin.? Şeklinde tavsiyede bulundu.

Kick Boksa küçük yaşta gönül veren Abdullah Gürol ise, 14 yaşında Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. Gürol, ? spor büyümemi sağladı, arkadaş ortamımı düzenledi, hayatımda disiplin oldu. Hedefimde profesyonel boks sporcusu olmak? dedi.

Kick Boks Milli Takım Antrenörü Aslan Doğan, Düzceli gençleri ve çocukları kick boks sporuyla tanıştırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söylerken, geçen yıl Düzce?ye 8 uluslara arası ve Türkiye derecesi getirdiklerini söyledi, sporun gençlere kazandırdıklarından söz etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.