KESKİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

KESKİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Adalet ve Kalkınma Partisinin 16. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisinin 16. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ?Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partimiz, 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren milletin kendisinden aldığı güçle millete hizmet aşkı ile yoluna devam ediyor. Türk demokrasinin dönüm noktası, mazlumların sesi, güçsüzlerin gücü, sesini çıkaramayanların gür sesi olan AK Partimiz, 16 yıl boyunca Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize her alanda çağ atlamış, yeni ufukların açılmasına öncülük etmiştir. Millete olan hizmet aşkımız, iç ve dış tehditler, darbe girişimleri ve engellemelere rağmen hiçbir zaman hız kaybetmedi. Önümüze çıkan engeller ve engellemelerde hep yüzümüzü, gücümüzü aldığımız milli iradeye döndük. Milletimizle birlikte el ele, kol kola olduk ve sorunların üstesinden geldik.? Dedi.

Keskin, ?Türk siyasi tarihi boyunca yapılmayanları yapan, yapamaz diyen iç ve dış mihraklara karşı milleti ile omuz omuza eğilmeden dimdik duran AK Partimiz, 80 yılsa yapılanların onlarca katı büyüklüğündeki proje ve yatırımı hayata geçirerek milletimizin refah seviyesini ve yaşam kalitesini arttırmıştır. Bizi durdurmak için içte ve dışta hain terör örgütleri her türlü oyunun içinde olmasına rağmen milletimizle birlikte bu oyunlara tek tek bozmayı başardık. 15 Temmuzda hain FETÖ/PDY tarafından ülkemizin demokrasisine ve milli iradesine yapılmak istenen işgal ve suikast girişimi de tesis ettiğimiz sağlam demokrasi kültürü ve yüzümüzün millete dönük olması sayesinde bertaraf edildi.? İfadelerini kullandı.

Bir yandan tüm Türkiye genelinde yatırımlara, projelere devam ederken bir yandan da demokrasiyi sağlam temeller üzerine inşa ettiklerini söyleyen Keskin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herkesin, inançlarını yaşaması için değerlerini, kültürünü, kimliğini özgürce ifade edebilmesi için yaşam tarzını muhafaza edebilmesi için özellikle de fikirlerini rahatça söyleyebilmesi için tarihi nitelikte reformlar yaptık.

16. Yılını kutladığımız Adalet ve Kalkınma Partimize Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan?ın yeniden partimizin başına geçmesi ile yeni bir heyecan ve azimle milletimizin gönlünde yer bulmaya devam edecek ve bu necip millete hizmete kesintisiz olarak devam edeceğiz. 2023-2071 hedeflerini milletimizle hayata geçirecek olan ülkemiz, dünya tarihine demokrasisiyle, ekonomisiyle, refah seviyesi ile damgasını vuracak dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yerini alacaktır.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 16. kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.