JANDARMA?DAN ÖNEMLİ UYARI!

JANDARMA?DAN ÖNEMLİ UYARI!

Son 4 günde Düzce?de 1 kişinin öldüğü toplam 20 kişinin yaralandığı traktör ve pat pat kazalarının ardından, tarım işçilerinin bu araçlarla güvensiz olarak taşındıkları bir kez daha ortaya çıktı.Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından işçilerin taşınmasıyla ilgili olarak önemli uyarılarda bulunuldu..

 

 

Düzce İl jandarma komutanlığından yapılan duyuruda, mevsimlik tarım işçilerinin yasal olmayan bir şekilde kamyon, kamyonet, traktör ve pat pat olarak tabir edilen tarım aletleri römorklarında seyahat etmemeleri veya araçlara yüklenen yük üzerinde bulunmamaları can ve mal güvenliği açısından çok büyük önem arz ettiği kaydedildi.

Düzce?de 9 Ağustos günü meydana gelen traktör kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiği,10 kişinin yaralandığı belirtilen açıklamada, 13 ağustos günü meydana gelen pat pat kazasında ise 10 kişinin yaralandığı hatırlatıldı. Açıklamada, ? Hepimizi fazlasıyla üzen bu tür müessif kazaların meydana gelmemesi için başta işveren konumundaki bahçe sahipleri ile ilgili tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları ve kurallara uygun hareket etmeleri önemle rica olunur? ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.