BAKIN NEDEN DERT YANDI

BAKIN NEDEN DERT YANDI

İstanbul caddesinde polis ekiplerinin yaptığı uygulama sırasında kameramıza küçük bir çocukla polis amcalarının ilginç muhabbeti takıldı. Küçük çocuk, polis amcalarına bakın maruzatını nasıl anlattı.

 

 

İstanbul caddesi trafiğe kapandı ancak motosiklet ve bisiklet sürücüleri ısrarla caddede gitmeye devam ediyor. Polis ve zabıta ekipleri de hemen hemen her gün bisiklet ve motosikletlilere yönelik uygulama yapmak zorunda kalıyor. Bugün caddede yapılan uygulama sırasında küçük bir çocuk ile polis memurları arasında ilginç bir muhabbet geçti. Küçük çocuk yaya gezen büyükleri kadar bisiklet ve motosikletlerden şikayetçiydi.

Küçük çocuk, ?Polis amca bir bisiklet benim üzerime doğru geliyordu, az kalsın beni ezecekti.? Diyerek şikayetini anlatırken, polis memurları ise, ? o aracın plakasını alıp babana vereceksin, baban 155?i arayacak ihbarda bulunacak, biz onu yakalayacağız? şeklinde açıklamada bulundular.

Motosiklet ve bisikletlerin İstanbul caddesinden geçmesini istemeyen ve rahat yürüyemediğini söyleyen küçük çocuk nasıl ezilme tehlikesi yaşadığını mikrofonumuza anlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.