TRAFİK DÜZENİNİN DAHA İYİ SAĞLANMASI İÇİN

TRAFİK DÜZENİNİN DAHA İYİ SAĞLANMASI İÇİN

Düzce Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli önleyici hizmetler, asayiş ve polis merkezi ekipleri de artık ceza kesilebilecek. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde tüm birimlerdeki polislere ?Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı Düzenleme Yetkisi ve Görevi?eğitimi verildi.

 

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığınca,  trafik zabıtası dışında tüm il ve ilçe birimlerinde resmi ekip araçlarıyla görev yapan önleyici hizmetler, asayiş ve polis merkezi ekiplerine ayrıca ilin konumu, nüfusu, trafik yoğunluğu ve diğer özellikleri de dikkate alınarak gerek görülmesi halinde valilik oluru alınmak suretiyle sivil ekiplerde görev yapan personele de ?Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı Düzenleme Yetkisi ve Görevi? verildiği açıklanmıştı.

Bu kapsamda, Düzce  İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli personele yönelik olarak Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde bir eğitim gerçekleştirildi.

 Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Recep Gören tarafından verilen eğitimde, bütün polislerin kural ihlallerinde trafik polisleri gibi ceza yazabilecekleri ve hangi kurallara uymayanlara ceza yazılacağı anlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.