KAMPÜSE HOŞ GELDİN

KAMPÜSE HOŞ GELDİN

AK Parti Düzce Gençlik Kolları tarafından hazırlanan "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile öğrencilere, Düzce?ye ve üniversiteye barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti sunulmaya başladı.

 

Düzce Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere Düzce Akademik Koordinasyon Topluluğu ve AK Parti Düzce Gençlik Kolları, açtıkları stant ile yardımcı oluyor. UniAK, Türkiye?nin her üniversitesinde ve meslek yüksek okullarında açtığı stantlarla üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere şehir ve üniversite hakkında bilgi veriyor. AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanımız Fazlı Koç ve yönetim kurulu üyelerimiz, ÜniAK üyeleri tarafından açılan ? Kampüse Hoş geldin? stantlarını ziyaret etti.

Düzce?ye eğitimlerini almak için gelen öğrencilerin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını kaydeden AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, ? Kampüse Hoş geldin projemiz ile öğrencilerimizin kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyoruz. UniAK üyelerimiz ile birlikte kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere, şehrimizi tanıtıyoruz, üniversite kampüsümüzü, kampüsteki birimlerimizi anlatıyoruz. Ayrıca AK Parti ve UniAK olarak yıl boyunca yapacağımız etkinlikler, programlar ve organizasyonlar hakkında da bilgiler veriyoruz? ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.