SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çilimli Belediyesi ve Düzce Tuning tarafından geçtiğimiz hafta Çilimli Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleştirilen 2. Otomobil Festivali Düzce'nin en kapsamlı organizasyonlarından birisi oldu. Bölgede bulunan otomobil tutkunlarının Düzce'ye akın ettiği organizasyon hala ses getirmeye devam ediyor. Üzerinden 1 haftaya yakın bir süre geçmesine rağmen Bursa, Bolu, İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Sakarya gibi illerde Düzce'de yapılan organizasyon konuşulmaya devam ediyor. 

 

DÜZCE'YE GELEN EN İYİ MODİFİYELİ ARAÇLAR

Daha önce Gölyaka'da, Düzce Anıtpark Meydanında, Düzce Katlı Otopark'ta ve Gümüşova Kapalı Pazaryerinde de düzenlenen organizasyonlarda bir çok araç gelmiş fakat bu kadar konuşulmamıştı. Bu sefer ki organizasyonda Subaru'sundan Mercedes'ine rengarenk araçlar Çilimli'ye akın etti. 20 ilden Düzce'ye akın akın gelen otomobiller Türkiye genelinde Düzce'de yapılan organizasyonu konuşuyor. 

 

BURSA VE İSTANBUL DERECEYİ PAYLAŞTI

Düzce Tuning tarafından yapılan organizasyonda Bilal Altun Subaru ile 1. sırada yer alırken, Mustafa Unsun Mercedes ile ikinci Serkan Şerbetçi 126 Bis marka aracı ile üçüncü sırada yer aldı. Bursa ve İstanbul bölgesi dereceleri toplarken diğer katılımcılara da katılım plaketleri verildi. Ayrıca organizasyonda En basık araç ile en iyi ses sistemli araçlara da çeşitli hediyeler verildi. 

 

SOSYAL MEDYA DÜZCE'Yİ KONUŞUYOR

Düzce Tuning bu dalda kendisini ispat etsede, Sosyal Medyada binlerce paylaşılan fotoğraf dikkat çekmeye devam ediyor. 1 Hafta geçmiş olmasına rağmen sosyal medayada hala paylaşılan organizasyon fotoğrafları paylaşım rekorları kırıyor. Düzce'ye değer katan Düzce Tuning'in ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı ve daha geniş bir organizasyon yapması ve TÜrkiye'de adını bir kez daha duyurması bekleniyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.