MELEN'İN RENGİ DEĞİŞTİ

MELEN'İN RENGİ DEĞİŞTİ

İSKİ?nin koruma havzasında olan ve İstanbul?a su veren Melen Deresi?ndeki pislik bir çok kez haber bültenlerine konu oldu. Melen çevresine atılan çöplerin yanı sıra dereye akan kanalizasyon için ne bir önlem alınıyor ne de vatandaşın şikayetleri dikkate alınıyor.

 

 

Melen deresindeki balık ölümleri, kanalizasyon atıkları, çevre katliamına yol açan çöpler, bugün kadar bir çok kez gündeme taşındı. Melen?de yaşanan çevre kirliliğine dur denemezken, vatandaşın şikayeti de artık kale alınmaz oldu.

Melen deresinin Sarayyeri mahallesinden geçen bölümünde daha önce de Konuralp?ten gelen kanalizasyonun dereye aktığını gündeme getirmiştik. Derenin rengini değiştiren ve çevredekileri rahatsız edecek bir koku yayan kanalizasyon atığı için vatandaşlar bir çok kez belediyeye şikayette bulunmuşlar.

Ancak vatandaşın iddiasına göre, kanalizasyon için önlem alınmasını istemelerine ve rahatsız olduklarını söylemelerine rağmen ne gelen ne giden olmuş. Bu pisliğin hem sağlıklarını etkilediğini hem de çevre kirliliğine yol atçını söyleyen vatandaşlar yetkililerin kendilerini kale almaması nedeniyle daha üst makamlara şikayetlerini ileteceklerini söylediler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.