BU PİSLİK KAÇ KİŞİYİ HASTA ETMİŞ!

BU PİSLİK KAÇ KİŞİYİ HASTA ETMİŞ!

Düzce?nin merkezindeki Avni Akyol parkı özellikle yaşlıların dinlenmek ve ağaçlar altında serinlemek için tercih ettiği alanlardan biri. Ancak daha önce de bir çok kez gündeme getirdiğimiz üzere vatandaşlar parkın pisliğinden şikayetçi.

Düzce?nin şehir merkezindeki sayılı yeşil alanlarından biri olan Avni Akyol Parkı?nda vakit geçiren vatandaşlar, bu parkın temiz olmamasından oldukça şikayetçiler.

 

 

Daha önce bir çok kez parkın bakımsız olduğunu, özellikle kuş pisliklerinin batırdığı banklarda vatandaşların oturamadığını gündeme getirmiştik. Şimdi parkta banklar değişti ancak, sadece bankların değişmesi parkın temizlendiği anlamına gelmedi.Parkta oturan vatandaşlar, kokudan duramadıkları parkta ağaçların ve çimlerin de temizlenmesini istedi.

Vatandaşlar,?Bu parkın temiz olmasını istiyoruz. Kokudan geçilmiyor buradan. Oturaklar değişti. Şimdi çimlerin temizlenmesini istiyoruz, leş gibi kokuyor. Ağaçların yıkanmasını istiyoruz. Çiçek istiyoruz. Akçakocalılara, Adapazarılılara rezil oluyoruz. Avucumuz içi kadar bir yer burası.? Derken, ?Kuşların kokusundan duramıyoruz. Nefes darlığından duramadık. Astım hastası vardı hastaneye gitmek zorunda kaldık.? Şeklinde konuşanlar oldu.

 Bir vatandaş, ?millet pislikten duramıyor, hastalanıyor. Lütfen belediyeden ricamız burayı her gün temizlesinler.? Şeklinde şikayetini dile getirirken, bir vatandaş belediyeden yana çıktı, ?Belediye yetişemiyor ki. Yapılacak başka işler var. Taşeron firma bakıyordu, herhalde yeterli elemanları yok. Temizlenmesi gerekiyor ama yetişemiyor demek ki adamlar.? Dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.