DÜZCESPOR ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ

DÜZCESPOR ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ

Düzcespor sezonu açtı. 50. yılında şampiyon olmak isteyen Düzcespor, yeni sezona Fethiyespor ile 18 Temmuz şehir stadyumunda yaptığı hazırlık maçı ile merhaba dedi.

Kuruluşunun 50 yılını bu dolduracak olan Düzcespor, yarım asrı geride bırakarak yeşil sahalarda bende varım diyor. Cihat Algün yönetiminde yepyeni bir Düzcepos ile taraftarın karşısına çıkan Düzcespor?da yeni sezonda 18 futbolcu transfer edildi. Yine Düzcespor çok uzun zaman sonra Düzce dışında kamp yaparak yeni sezona merhaba dedi.

Yeni sezonda Düzcelilere ve Düzcespor taraftarının karşısına bambaşka ve şampiyonluğa oynayan bir takım çıkartmak isyteyen Başkan Cihat Algün ve yönetim kurulu sezonun açılışını da Fethiyespor ile Düzce 18 Temmuz Stadyumunda yaptığı hazırlık maçı ile merhaba dedi.

Sezon açılışında kurbanlar kesildi ve Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün konuşma yaptı. Cihat Algün konuşmasında; ?Yarım asılık koca çınarın 2017-2018 sezonu açılışında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bütün çalışmalarımızı o sene bu sene diyerek yaptık. Daha önce şampiyonluğu yaşamış, şampiyon olmuş isimlerimizle karşınızdayız. Yeni sezonda şampiyon olmak için yeni transferler yaptık. Göreve geldiğimiz ilk gün adını koyduğumuz şampiyonluğun bu sene geleceğine inancımız tamdır. Taraftarımızla birlikte şampiyonluğu y6akalayacağımıza inanıyoruz. Tribünlerde 12. adam olarak taraftarımızın her an yanımızda olacağına da kötü günde iyi günde bizlerden desteklerini esirgemeyeceklerine de inancımız tamdır? dedi.

Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün konuşmasının ardından sezonda kırmızı lacivertli formayı taşıyacak olan futbolcular, taraftara tanıtıldı.

Sezon açılışı Fethiyespor ile oynanan hazırlık maçı ile sona erdi.        


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.