EKİPLER AĞA MAHALLESİNDE

EKİPLER AĞA MAHALLESİNDE

Hem belediye ekipleri hem güvenlik güçleri bugün Ağa mahallesine girdi. Nedeni ise bayram temizliğiydi. Ancak muhtar Nesim Zengin, , geçtiğimiz yıl  televizyonumuzda gündeme getirdiğimiz ? Ağa Mahallesi dönüşüm istiyor?  talebini yine dillendirdi, ? kentsel dönüşüm olmadan bu mahalle temizlenmez? dedi.

 

 

Geçtiğimiz yıl haber bültenlerimizde kentin karşı yakasında adeta farklı bir şehir görünümündeki Ağa mahallesini gündeme getirmiş, mahalledeki çarpık yapılaşma için tek çarenin kentsel dönüşüm olduğunu dile getiren Muhtar Nesim Zengin?in bu yapılaşmadan ne kadar muzdarip olduğuna yer vermiştik. O dönemde bu talebini Belediye Başkanına da ileten Zengin bugün aynı talebini tekrarladı. Eski sanayi sitesi dönüştükten sonra mahallesinin dönüşüleceği sözü verilen Muhtar, bugün mahalleye giren ekiplerin temizlik çalışması sırasında da aynı sözleri söyledi. ? Bu masrafa yazık??.

Muhtar Zengin, ? Burası çarpık kentleşme. Kentsel dönüşüm yapılmazsa yine aynı, yapılacak hiçbir şey yok buraya. Belediyenin elemanları, polis, jandarması buraları temizlemenin bir anlamı yok. Yapılan masrafa yazık günah. Bu düşüncemizi Başkanımıza ilettik. O da uygun gördü, eski sanayi bittikten sonra Ağa köyünü düşünüyoruz dedi.Biz de bekliyoruz bakalım? şeklinde konuştu.

Ağa mahallesine giren ekiplerin amacı bayram temizliğiydi. Belediye ekipleri bir yandan mahalledeki çöp alanlarını temizlerken polis ekipleri de çevrede güvenliği sağladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.