POLİS'TEN EROİN JANDARMA'DAN ESRAR BASKINI

POLİS'TEN EROİN JANDARMA'DAN ESRAR BASKINI

Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, Kaynaşlı?da durdurulan şüpheli araçtan 15 pet şişe içine doldurulmuş eroin ele geçirildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde Kaynaşlı otoyol katılımında uyuşturucu madde naklettiğinden şüphelenilen bir araç durduruldu,  araçta yapılan aramalarda zulalanmış halde 15 adet pet şişe içerisinde toplam 11.400 gram Eroin maddesi ele geçirildi.

Aracı kullanan şüpheli bir şahıs gözaltına alındıktan sonra tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Düzce Sulh Ceza Hâkimliği kararı ile tutuklanarak Cezaevine teslim edildi..

JANDARMADAN ESRAR BASKINI

Düzce Jandarma Komutanlığının uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında ise, Yığılca merkezde bir şahsın evinde esrar bulundurduğu duyumu üzerine yapılan baskında, şahsın Gökçeağaç köyündeki ev ve eklentilerinde yapılan aramada 200 kubar esrar ele geçirildi.Yakalanan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.