3 YENİ AMBULANS

3 YENİ AMBULANS

Sağlık Bakanlığı Düzce Sağlık İl Müdürlüğü'ne 3 adet yeni ambulans gönderdi.

Konuya ilişkin bilgi veren İl Sağlık Müdürü  Dr. Mustafa Özyörük şunları kaydetti: ?Acil Sağlık Hizmetleri, İl merkezindeki Komuta Kontrol Merkezi ile il ve ilçe hastanelerimize entegre olarak hizmet veren 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile gerçekleştirilmektedir.

Acil sağlık hizmetleri ihtiyacı olan kişilere en kısa sürede ulaşmak ve en uygun şekilde tedavisinin yapılabileceği bir merkeze ulaştırmak üzere kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz.' dedi. Ambulans hizmetlerinin, temel sağlık hizmetlerindeki önemine işaret eden Sağlık Müdürü Özyörük, ambulansların il ortalaması olarak 9 dakikada hastaya ulaştığını daha da hızlı olabilmesi için ambulans ve istasyon sayısını arttırdıklarını belirtti.

Özyörük: ' İlimizde aktif olarak hizmet veren 15 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzda; 25 ambulans,1 adet toplu taşımada kullanılan 4 sedyeli ambulansı,1 adet yoğun bakım ve obez taşıma ambulansı 2 adet 4×4 kar paletli ambulans, 2 adet 4×4 UMKE kurtarma aracı, 1 adet UMKE ambulans ve 1 adet UMKE personel nakil aracı ile hizmet verilmektedir.

Acil Sağlık Hizmetlerimizde kullandığımız ilk ve acil yardım ambulanslarının Düzce halkına daha kaliteli ve zamanında hizmet verebilmesini sağlamak için çalışıyoruz.' dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.