ŞANSIMI SEVEYİM?İN GALASI YAPILDI

ŞANSIMI SEVEYİM?İN GALASI YAPILDI

Sosyal Medya ile ünlenen ve çevirdiği "Ali Kundilli" filmi ile sinemaya atılan Cem Gelinoğlu, yeni filmi Şansımı Seveyim filminin galasını Düzce?de yaptı.

 

Düzceli oyuncu Cem Gelinoğlu, yeni filminin galasını memleketi Düzce?de yapttı. Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın yaptığı, Cem Gelinoğlu'nun başrolünde oynadığı "Şansımı Seveyim",  Düzce Moonlight Cinema Clup'ta gösterildi. Filmin başrol oyuncusu Gelinoğlu da özel gösterime katıldı.

 

 

Gösterimin sonunda gerçekleştirilen söyleşiye katılan Gelinoğlu, 25 Ağustos'ta vizyona giren filmle ilgili ilk tepkilerden memnun olduğunu dile getirdi.

Gelinoğlu, Düzceli olduğunu hatırlatarak, "Film için ilk gelen tepkiler çok olumlu. İnşallah izleyicilerimiz de memnun kalacaktır. Ben bu kentin yetiştirdiği bir oyuncuyum ve her filmimde burada olmaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

Söyleşinin ardından pasta kesen Gelinoğlu, hayranlarına imza verdi.

Oyuncu kadrosunda  Gökhan Kıraç,  Zeynep Tuğçe Bayat ve  Zerrin Sümer'in de yer aldığı filmde, çevresinde şanssızlığı ile bilinen Sebahattin'in büyüdüğü mahalleye geri dönmesinin ardından başından geçenler konu ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.