ERDOĞAN İL BAŞKANLARINA SESLENDİ

ERDOĞAN İL BAŞKANLARINA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti il başkanları ile bir araya geldi.. Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in de katıldığı toplantıda gündem kongre ve seçim süreciydi.

AK Parti il başkanları toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla başladı. Erdoğan, teşkilata kongre süreci ve seçimlere ilişkin uyarılarda bulundu. Toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İGM Başkanı Dursun Çakır, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 117. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, konuşmasına Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü?ye rahmet dileyerek başladı. Erdoğan, 2019 Genel ve Yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, ?Bize dava adamı, milletin adamı olarak görev yapacak AK Parti kadroları lazım. Mart 2019 ve Kasım 2019 bizim için önemli seçimler. Bunun için her aşamada çok titiz davranmalı, en küçük bir lekeye, en küçük bir zayıflığa izin vermemeliyiz. Daha çok çalışarak en iyi kadroları göreve getirerek daha çok proje üretme çabası içinde olmalıyız. Bu yürüyüşe ayağını uyduramayan kim varsa başta bakanlarımız olmak üzere kenara koymamız lazım. Bu yürüyüşe engel mi oluyor? Kenara koyacağız. Millete hizmette laubalilik mi yapıyor? Kenara koyacağız. Millete hizmette her türlü yolsuzluğa bulaşan mı var? Kenara koyacağız. Buralarda dikkatli olmaya mecburuz.? dedi.

Türkiye?ye son zamanlarda yapılan saldırıların dozunun giderek arttığını ve bu saldırılara karşı AK Partinin ve hükümetin mücadele etme sorumluluğunda olduğunu kaydeden Erdoğan, ? Mücadelede en büyük güç kaynağımız önce Rabb'imiz, daha sonra halk desteğidir. Milletimiz kendisiyle birlikte çocukları ve torunları için mutlu bir gelecek tasavvur ediyor? diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına, Avrupa Birliği ülkelerinin Türkiye?ye yönelik politikalarını eleştirerek devam etti


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.