BAYRAM ESNAFA YARAMADI

BAYRAM ESNAFA YARAMADI

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı Kurban Bayramının beklendiği gibi geçmediğini söyledi, ? İşler tadında tuzunda değildi bu bayram.? Dedi,  Nakit para sıkıntısının hat safhada olduğunu vurguladı.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı Kurban Bayramı sonrası değerlendirmede bulundu. Bayramın esnafta bir hareketliliğe yol açmadığını söyleyen Kayıkçı, ?Bayram çok verimli geçmedi. Geçen kurban gibi de olmadı. Bu ekonomi ile de alakalı? dedi.

Esnafta ve vatandaş da nakit sıkıntısı olduğunu ve para olmadığını söyleyen Kayıkçı ?Bayram çok verimli geçmedi. Geçen kurban gibi de olmadı. Bu ekonomi ile de alakalı. Fındık zamana gelmiş olabilir. Tatil zamanına gelmiş olabilir ama Düzce anlamında Para sıkıntısı var. Bu fındığa bağlanacak bir durumda değil gibi görünüyor. İşler tadında tuzunda değildi bu bayram. Biz önce ülkemizin huzur içinde olmasını isteriz. Sıkıntılara bir müddet daha katlanabiliriz ama önümüzün aydınlık olduğunu görebilirsek eğer iyi niyetimizi her zaman muhafaza ederiz, ettikte zaten. Bir çilemiz var, nakit para sıkıntısı had safhada. Bu işsizliği de yansıyor. Bu da genel manada siyasetçilerce, hükümetçe biliniyor? şeklinde konuştu.

Geçmiş bayrama oranla işlerin yüzde 35 oranında azaldığını belirten Kayıkçı, esnafın zor bir kış geçireceğini belirtti.

Kayıkçı, ? Devletten tabi ki biz hep istemiyoruz, Vergilerimiz var ödüyoruz, belediyeye paylarımız var bunları ödüyoruz, taksitlendirmeler var bunları ödüyoruz kolay değil esnafın işi. Geçen bayram ile bu bayramı karşılaştırdığımızda esnaftan aldığım bilgi yüzde 30-35 daha az olduğu. Esnaf bu kışa çok kolay giremeyecek gibi görünüyor? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.