MEM?DEN TANITIM SEMİNERLERİ

MEM?DEN TANITIM SEMİNERLERİ

2017-2018 eğitim öğretim yılı Eylül ayı mesleki çalışmalar döneminde, 06-15 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Yenilenen Öğretim Programlarının Tanıtım Seminerleri"nin verimli ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmeden gerçekleştirilebilmesi için okul müdürlerine yönelik toplantı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Merkez okul ve kurum müdürlerine yönelik planlama ve koordinasyon toplantısına Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Özel Kurumlar Daire Başkanı Fethullah Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Müdür Yardımcısı Talha Cebeci katıldı. 

"Yenilenen Öğretim Programlarının Tanıtım Seminerleri" 06 Eylül 2017 de, Merkezde Ömer Seyfettin Akdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Zahid Kevseri İmam Hatip Ortaokulu, Bilgi Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu, Uzunmustafa Ortaokulu, 15 Temmiz Şehitler Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif İnan Ortaokulunda başladı.

Seminerlerin ilk gününde, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Özel Kurumlar Daire Başkanı Fethullah Güner ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Bilgi Ortaokulu´nda devam eden tanıtım seminerine katıldılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.