JANDARMADAN RAHAT YOK

JANDARMADAN RAHAT YOK

İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Komutanlığı tarafından ormanlık alanda yapılan şok uygulama ile açık havada alkol alanlara yönelik operasyon yapıldı. Kent ormanında yapılan uygulamada Jandarma ekipleri, araç içinde ve açık havada alkol alanlara ceza yağdırdı.

Düzce İl Jandarma komutanlığı Merkez İlçe Komutanlığı ekipleri Düzce Valiliği tarafından açık havada ve araç içinde alkol yasağı kapsamında Kent Ormanında gece uygulaması yaptı. Uygulama kapsamında Kent Ormanında bulunanlar üzerinde trafik ve asayiş ekipleri araç sorguları yaparak, kişiler üzerinde GBT sorgusu yaptı. 40 personelle yapılan şok baskında Kent ormanında araç içerisinde ve orman içerisinde alkol alan 172 kişiye 7 bin 350 TL ceza kesildi. Ayrıca uygulama kapsamında araması bulunan 3 şahısta yakalanarak işlemleri yapılmak üzere gözaltına alındı.

Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde daha önce Beyköy?de yapılan uygulamanın ardından gece Kent Ormanında yapılan şok uygulamanın 2. Olduğu ve Düzce?de huzur operasyonlarının devam edeceği belirtilirken, Düzce?nin daha yaşanabilir bir şehir olması için jandarma bölgelerindeki çalışmaların Düzcelilerin huzur, refah ve rahatı için devam edeceği de öğrenildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.