2. HAFTA MAĞLUBİYETLE BİTTİ

2. HAFTA MAĞLUBİYETLE BİTTİ

Düzcespor deplasmanda karşılaştığı Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor karşısında yenilmekten kurtulamadı.

 

 

Türkiye 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor ile karşılaştı. Bayburt Genç Osman Sentetik sahada yapılan maça Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor hızlı başladı.

 Maçın 2. dakikasında Yunus Ünsal?ın kaydettiği gol ile Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor, Düzcepor karşısında 1-0 öne geçti. 44. dakikada Yunus Ünsal yine fileleri havalandırdı ve takımının 2 golünü attı.

İkinci yarıda Düzcespor?da 48. dakikada penaltıyı gole çeviren Furkan Safi ile skor 2-1 oldu. 

Maçın ikinci yarısında uzun süre takımların birbirlerine üstünlük sağlaması ile geçildi. Maçın 82. dakikasında yine Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor?dan Yunus Ünsal sahneye çıktı ve takımının 3. golüne imzasını attı. Golden 4 dakika sonra bu defa Gökhan Korkmaz skoru 4-1?e getiren golü attı.

Düzcespor?dan Adem Gökçe 90. dakikada attğı golle skoru 4-2?ye getirdi. Ancak maçta Düzcespor mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bu skorla ligin 2. haftasında puan cetvelinde Düzcespor 3 puanla 10. sırada yer aldı. Düzcespor gelecek hafta Bergama Belediyespor ile Düzce 18 Temmuz Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.