MEMLEKETİN YOK Kİ SAHİBİ

MEMLEKETİN YOK Kİ SAHİBİ

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş?nin (SEDAŞ) Ankara Caddesi?nde elektrik tellerini yer altına aldığı çalışma sonrası kimi kabloların açıkta durması vatandaşın can güvenliği açısından tehlike oluşturuyor.

 Ankara ( Flamingo )  caddesine elektrik tellerinin yer altına alınması çalışması sonrası açıkta kalan elektrik kabloları tehlike saçıyor.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz aylarda  tamamlanarak araç trafiğine açılan Ankara caddesinde  bulunan aydınlatma direği ile yer altından konutlara giden   elektrik kablolarının bağlantı noktaları dışarıya sarktı.

Mahalle sakinlerinin kullandığı kaldırım üzerinde sarkan elektrik kabloları ile yer altından konutlara giden   kabloların kapatılması için SEDAŞ yetkililerine ihbarda bulunduklarını söyleyen mahalle sakinleri, bugüne kadar yaptıkları girişimden hiçbir sonuç alamadıklarını söylediler.

 

 ?ACİLEN HALLEDİLMESİ GEREKİYOR?

 Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan mahalle sakini; ?Açıkta kalan elektrik kabloları özellikle çocuklar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Bir an önce bu kablolarının üzerinin kapatılması ve güvenli bir hale getirilmesi gerekiyor? yorumunda bulunarak yetkililere uyardı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.