CAMİKEBİR DÜZCE’NİN PRESTİJİ OLACAK

CAMİKEBİR DÜZCE’NİN PRESTİJİ OLACAK

 Düzce Belediyesi'nin en önemli projelerinden birisi olan Camikebir Mahallesindeki kentsel dönüşü uygulamasında binaların tahliye ve yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, yaptığı açıklamada, söz konusu mahalledeki kentsel dönüşüm uygulaması içinde yer alan binaların tahliyesi ve yıkım işlemlerinin aralıksız devam ettiğini söyledi.
Yıkılması gereken çok az sayıda bina bulunduğunu belirten Bayram, "Çalışmalarımızı hızlandırdık. TOKİ'nin proje hazırlığı var. Uygulanacak yeni proje Düzce'ye uygun olacak. Eğer bir aksilik çıkmadığı takdirde bu yılın sonuna doğru temel atabiliriz" dedi.
Camikebir'deki kentsel dönüşümü, Düzce ve belediye için prestij olarak gördüklerini ifade eden Bayram, "Burada uygulayacağımız kentsel dönüşüm tarihi öneme haizdir. Çünkü, kent merkezindeki çirkin ve plansız yapılaşma ortada kaldırılıp, yerine çağdaş ve modern bir mahalle kurulacak. Bu çalışmamız örnek teşkil edecek" diye konuştu.
İsmail Bayram, Camikebir'deki yeni konut projesinin TOKİ tarafından ihale edileceğini ve iki yıl içinde tamamlanmasının planlandığını bildirdi. iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.