VALİLİK UYARI YAYINLADI

VALİLİK UYARI YAYINLADI

Kurban Bayramı?nın 3. günü olan 3 Eylül Pazar günü sosyal paylaşım sitesinde ayrıca  yerel ve ulusal basında yer alan Konuralp Kurtsuyu köyündeki havaya ateş etme olayına Düzce Valiliği el attı. Yapılan açıklamada, olaya karışan şahıslar hakkında tahkikat başlatıldığı, 2 tabancaya el konulduğu bildirilirken, silahlı kutlamaların açabileceği zararlara karşı vatandaşlar uyarıldı.

 

 

Düzce Valiliği İl Jandarma Komutanlığı?ndan yapılan açıklamada, Ramazan bayramı sabahında gerçekleşen, Kurban bayramında 3 Eylül günü yeni olmuş gibi gösterilerek sosyal medya hesabında paylaşılan olayla ilgili yapılan araştırmalarda, meskun mahalde ateş etme olayına karışan şahıslar tespit edilerek, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat gereği şahıslar hakkında genel güvenliği tehlikeye sokma suçundan adli tahkikat başlatıldığı, olayda kullanılan 2 tabancaya el konulduğu bildirildi.

Ayrıca açıklamada vatandaşlara uyarıda bulunularak, bu şekilde bayram karşılama, milli maç vb. gibi faaliyetler sonrası ateş etme olayları sırasında yaşanacak üzücü olaylara sebebiyet vermemek, sonrasında hem adli hem vicdani olarak olumsuz bir durumla karşılaşmamak için vatandaşların bu hususta daha duyarlı ve hassas davranmaları istendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.