AK PARTİ RAPOR HAZIRLIYOR

AK PARTİ RAPOR HAZIRLIYOR

AK Parti'de yönetici, meclis üyeleri, belediye, kurum çalışanları ile bürokratlar nezdinde sosyal medya taramasının başlatıldığı iddiaları gündeme geldi.

 

 

Ak Parti?den sosyal medyaya sıkı takip.  İddiaya göre özellikle partileri ile yakından ilgisi bulunan isimlerin yakın takibe alındığı, parti içi muhalefet-görüş ayrılıklarını sosyal medya üzerinden duyuruların bu yöntemle belirlendiği söyleniyor.

Başkanlar, meclis üyeleri ve yöneticilerin birbirleri hakkında söyledikleri ilçe ilçe dosya halinde raporlandığı ve bunun için özel görevlendirmelerin yapıldığı söyleniyor.

Konunun duyulmasının ardından bir çok partilinin de sosyal medya hesaplarını dondurduğu ya da askıya aldığı gelen duyumlar arasında..

Düzce?de Ak parti siyasilerinin de sosyal medyayı çok kullandığı bilinirken, özellikle partili ya da partisiz vatandaşların haklarında yaptığı eleştirilere de cevap verdikleri sıkça görülüyor. Genel Merkezin sosyal medya takibi ile birlikte siyasilerin paylaşımlarında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.