VATANDAŞ MERAK EDİYOR?

VATANDAŞ MERAK EDİYOR?

Düzce Belediyesi tarafından eski Düzce Lisesi alanına yapılan ve adı meclis kararı ile ?15 Temmuz Şehitleri Parkı? olarak değiştirilen parkta son günlerde sessizlik hakim. Parktaki kafe ve büfenin kapısına kilit vurulurken, Düzce?de ki en ucuz hizmeti burada alan vatandaşlar ? mutfak tadilatı? gerekçesi ile kapatılan parkın gerçek kapatma nedenini merak ediyorlar.

 

 

Geçtiğimiz yıl hizmete giren ve Düzce?de vatandaşın en ucuz olarak hizmet aldığı 15 Temmuz Şehitleri parkının kapısına kilit vuruldu. Belediyenin şirketi YEYPAŞ tarafından işletilen çay bahçesi ve parkın kenarında bulunan büfenin son günlerde kapalı olması dikkat çekerken, açıldığı günden bu yana fiyatları makul olmasından dolayı vatandaşa cazip gelen parkta sadece oyun parkında çocuklar oynuyor.

Parktaki işletmelerin neden kapatıldığını merak eden vatandaşlar, üniversitenin de açılacağı şu günlerde öğrenciler için de en ucuz sosyal alanlardan biri olan çay bahçesinin kapatılmasına bir anlam veremediklerini söylediler. Alınan duyuma göre kafetarya mutfağında yapılacak tadilat için kapatıldığı öğrenildi ancak parktaki büfenin de kapalı olması kafalarda soru işareti yarattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.