İLGİLİ TÜM KURUMLAR BİR ARADA

İLGİLİ TÜM KURUMLAR BİR ARADA

Düzce?nin idarecileri ve bürokratları Amerikan Beyaz Kelebeği ile mücadele için bugün bir araya geldi. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda Vali Zülkif Dağlı, alınacak kararlar ve mücadele planının daha sonra kamuoyuna bildirileceğini söyledi.

 

 

Düzce?nin dört bir yanını saran Amerikan Beyaz Kelebeği ile mücadele için idareciler bugün bir araya geldi. Vali Zülkif Dağlı Başkanlığında yapılan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, DÜ rektörlüğü, muhtar dernekleri başkanları, ziraat odası başkanı ve ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda Düzce?nin başına dert olan zararlı ile mücadele konusu masaya yatırıldı.

Toplantıda bitkileri ve doğal yaşamı tehdit eden Amerikan Beyaz Kelebeğine karşı yürütülecek mücadele ve eylem planı belirlenerek mücadelenin etkili olması amacıyla tüm kurumların çalışmalara dahil olması gerektiğine vurgu yapıldı. Mücadele çalışmalarının başlaması ile birlikte kısa süre içinde zararlı tırtıl ve Amerikan Beyaz Kelebeği istilasının ortadan kaldırılacağı belirtildi

Vali Dağlı, toplantıda alınan mücadele tedbirlerinin daha sonra açıklanacağını bildirdi.

Vali Dağlı, ? Son günlerde ilimizdeki bu sıkıntı iyice ortaya çıktı. Ağaçlara verdiği zarar yanında artık evlere de sirayet etmeye başladı. Başkanımız, rektörümüz burada, ilgili kurumalarımız burada, en acil şekilde alınacak tedbirleri konuşmak üzere buradayız. Alınan tedbirleri sizlere bildireceğiz.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.