FINDIK İÇİN YÜRÜYECEK

FINDIK İÇİN YÜRÜYECEK

Ana kucağım dediği CHP'den 2013 yılında dönemin belediye başkanı Fikret Albayrak ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle istifa eden Ömer Başar, CHP ilçe Başkanlığına aday oldu.

Mevcut başkan Turan Güler?in karşısına çıkarak Akçakoca CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ömer Başar, partiyi masadan yöneten başkan değil, sahada 24 saat koşan bir başkan olacağım ? dedi.

CHP ilçe merkezinde bugün başlayan delege seçimleri öncesi kısa bir açıklama yapan Ömer Başar, 2019 yılında yapılacak yerel seçim, milletvekilliği seçimi ile başkanlık seçimleri öncesi güçlü bir parti örgütü kurmak için elini taşın altına koyduğunu söyledi.

Bölen ötekileştiren bir başkan olmayacağını söyleyen Başar, parti birliğini sağlayarak Akçakoca?yı yeniden yönetmeye talip olacaklarını vurguladı.

FINDIK İÇİN ŞEHİR MERKEZİNE YÜRÜYECEK

Yakın çevresine aktif bir ilçe başkanı olacağını söyleyen Başar, Akçakocalılıların tepkisini Türkiye kamuoyuna anlatabilmek ve fındık sorununa dikkat çekmek için Akçakoca sapağında şehir merkezine yürüyüş yapacağı iddia edildi.

10 lira olarak açıklanan fındık fiyatına üreticinin tepki gösterdiğini söyleyen Ömer Başar, CHP olarak daha aktif bir muhalefet yaparak fındık üreticisinin sorunlarına sahip çıkan, onlarla birlikte hareket parti örgütü yaratmak için çalışacağını söyledi.

 DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLADI

Akçakoca ilçe başkanlığı 7 Eylül 2017 Yönetim kurulu kararı ile delege seçimleri takvimini belirlemiştir.
Seçim takvimi aşağıda belirtilmiştir.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ AKÇAKOCA İLÇE TEŞKİLATI
DELEGE SEÇİMLERİ TAKVİMİ

KÖYLER : 15 EYLÜL 2017 CUMA
SAAT : 11.00 - 17.00 ARASI

MAHALLELER : 16 EYLÜL 2017 CUMARTESİ
SAAT : 10.00 - 17.00 ARASI

YER: AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANLIĞI PARTİ BİNASI

Not: Oy Kullanacak partililerimiz Kimlik kartları ile gelmesi rica olunur.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.