CHP Delege Seçimleri Başladı

CHP Delege Seçimleri Başladı

Turan Güler ile Ömer Başar?ın ilçe başkanlığına aday olduğu CHP Akçakoca ilçe teşkilatında delege seçimleri başladı.

İlçe merkezinde saat 10;00 da başlayan  delege seçimlerine ilgi az olduğu gözlenirken, haber kuşağı hazırlanırken 20 köy delegesinin oy kullandı    anlaşıldı.

   Fındık toplam sezonunun devam etme nedeniyle delegelerin büyük kısmının köylerde bulunduğunu söyleyen parti yöneticileri, saat 17:00 ?ye kadar köylerde 161 üyesi olan CHP Akçakoca ilçe teşkilatında  delegelerin  1/3 u olan 54 kişi  oy kullanmazsa seçim iptal olacağını ifade ettiler.                       

 Delege seçimleriyle ilgili kısa bir açıklama yapan İlçe başkanı Turan Güler,  CHP?nin  herkes için adalet anlamına geldiğini söyleyerek. köylü için adalet, işçi için adalet, kadınlarımız için adalet, gençler için adalet,  kısacası ülkemiz için adalet istiyoruz.. açıklamasında bulundu.      

                                                                        

Turan Güler?in karşısında ayrı bir liste ile seçimlere girecek olan CHP ilçe başkan adayı Ömer Başar ise, kazanan parti içi demokrasi olsun , herkese başarılar dilerim dedi.

CHP ilçe örgütünde Cumartesi günü şehir merkezinde kayıtlı olan 509 üye oy kullanarak kongreye katılacak delegeleri seçecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.