HOCALAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

HOCALAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Düzcespor dün Bergamaspor?u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup etti. Maç sonrası yapılan değerlendirmelerde takımın çok iyi oynamadığı ancak 3 puanı kazandığı dile getirilirken, maç sırasında taraftarın küfretmesinin ise  doğru bir davranış olmadığı vurgulandı.

3. Lig temsilcimiz Düzcespor dün 18 Temmuz stadında Bergamaspor ile karşılaştı ve 9 kişi kalan rakibini 2-0 yendi.

 

 

Maç sonrası Düzcespor Teknik Direktörü Taner Öcal?a mikrofon uzattık. Öcal, özellikle maçta yapılan küfürlere tepkiliydi, ? Bu takım iyi de kötü de oynayacak? dedi.

Öcal, ?Bayburt mağlubiyetinden sonra taraftarımızın karşısına çıkacaktık. Bizim için zor bir maçtı. Sahada güzel şeyler yapmaya çalıştık. Rakip 9 kişi kalınca, takımımızın motivasyonu düştü. İyi oynamadık, sadece maç kazandık. Önemli olan 3 puandı. Tabi biz hatalarımız görüp düzelteceğiz. Hiç kimse merak etmesin arkamızda olsunlar. Düzce halkından rica ediyorum, ben 55 yaşındayım buraya küfür yemeye gelmedim. Bu takım iyi de oynayacak kötü de oynayacak. Kötü oynarken kazanması asıl önemli olan. Rakip eksik kalınca, sporcu psikolojisi etkileniyor maalesef. Böyle zor maçlar oynanacak. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz.? Dedi.

Her türlü eleştiriye açık olduğunu söyleyen Öcal, futbolda fair-playe önem verdiğini belirtti.

Öcal, ? Ben 55 yaşındayım. Buraya isteyerek geldim. Düzce benim için özel bir yer. Burada bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum. Hiç kimsenin benim anama, avratıma küfretme hakkı yok. Her türlü eleştiriye açığım. Gelsinler oturalım çay içip sohbet edelim. Ahkam kesmeden önce işi öğrensinler sonra küfretsinler. Ben eğitimci bir teknik direktör olarak futbolun, fair-play çerçevesinde geçmesini bekliyorum.? Şeklinde konuştu.  

Öcal Kupa maçına kazanacaklarını söylerken, Düzcespor Basın Sözcüsü Emrah Özer da küfürlü tezahüratlara üzüldüklerini vurgulayarak,  ?Maç kazanılır kaybedilir. Sonuçta daha yeni bir takım ve mücadeleyi kazanmışız. Hocaya ve bize küfretmeye kimsenin hakkı yok. Bu konuda üzüldük. Tekrarlanmamasını ümit ediyoruz. Fikri olan, takıma faydalı olabileceğini düşünenler gelip hoca ile görüşebilir.? Dedi.

Bergama Belediyespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu da maç hakkında değerlendirmede bulundu. Maç sonrası Düzcespor taraftarının kendilerini alkışladığını söyleyen Eroğlu, Bergamada bu maçın rövanşını alacaklarını iddia etti.

Eroğlu,  ?Herkes izledi ve gördü, bizim takımın yanlış yaptığı bir şey yok. Farklı yanlışlar vardı. Bugün ki en güzel olay maç sonunda Düzcespor seyircisi bizim takımı alkışladı. 9 kişiyiz 2 topumuz direkten döndü, 2 tane kaleci çeldi. Aslında cevap burada yatıyor. Maç bitti Düzcespor seyircisi Bergamaspor?u alkışladı. Söyleyecek pek bir şey yok. Ben şimdi hakem için ne desem de maçı geri getiremem. Benim aslanlarım aslan gibi top oynadılar ve mağlup olmamıza rağmen alkışlandık. İyi oynadık ama 9 kişi nereye kadar oynayabiliriz. 10 kişi maç tamamlanabilir ama biz henüz maçın başında 10 kişi kaldık. Tam toplandık oynamaya başladık kırmızı kart ve penaltı oldu. Benim bu maçta en çok üzüldüğüm şey iki önemli oyuncum cezalı duruma düştü. Bir 11?e 11 oynayalım da görelim ne olacağını. İnşallah Bergama?da oynayacağız orada da böyle bir şey olmazsa. Görecekler bizim takımı. Bizim takım şampiyon olacağına inanıyorum. Geçen sene ile bu seneyi kıyaslarsak cevabı zaten ilk cümlemde yatıyor, maç sonunda hangi takım alkışlandı.? Şeklinde açıklamada bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.