Düzcespor'da Kan Kaybı Sürüyor, Beyköy Deplasmanda Galip...

Düzcespor'da Kan Kaybı Sürüyor, Beyköy Deplasmanda Galip...

Düzcespor 0 - 0 Kozluspor

İkinci devrede de baskılarını sürdüren kırmızı lacivertliler, aradığı golü bir türlü bulamadı.63.dakikada kale çizgisinin hemen önünde yaşanan pozisyonda Osman Bayraktar topu ağlara gönderemedi. Ardından hızlı gelişen Kozluspor atağında sol taraftan Selim in yaptığı ortaya Emre düzgün bir kafa vuruşu yaparak  kaleci Tuğrul un solundan topu ağlara gönderdi. 1-0 öne geçen Kozluspor, önde olmanın da rahatlığı ile oyunu yavaşlatmaya başladı. Düzcespor'u kendi sahasında karşılayan yeşil beyazlılar, kontratakla Düzcespor kalesinde gol aradılar ancak başarılı olamadılar.

72.dakikada Burak'ın yerde kaldığı pozisyonda mücadelenin hakemi Latif Turgut penaltı noktasını gösterdi.
Topun başına penaltıyı yaptıran Burak geçti ve güzel bir vuruşla skoru 1-1'e getirdi. Bu dakikadan itibaren taraftarın da desteğini arkasına alan kırmızı lacivertliler, Kozluspor kalesini adeta abluka altına aldı. Bir çok pozisyonu cömertçe harcayan Düzcespor, şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden biri olan Kozluspor ile 1-1 berabere kalarak bir puanı hediye etti.

Bartınspor 2-3 Beyköy Belediyespor

 

Bu sezon Bölgesel Amatör Lige istediği başlangıcı yapamayan Beyköy Belediyespor, ilk 5 haftayı 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyet ile kapatmıştı. Ligin 6.haftasında grubun güçlü ekiplerinden Bartınspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen kırmızı siyahlılar, aldıkları galibiyet ile kötü gidişe dur dediler. Bartın Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz maçın henüz 2.dakikasında Tolga'nın attığı golle 1-0 mağlup duruma düşse de oyundan kopmadı ve 50.dakikada Murat Esen ile beraberliği yakaladı.
Kırmızı siyahlılar maçın 72.dakikasında Erol ile 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan ev sahibi Bartınspor, 82.dakikada Kaan ile beraberliği sağladı. Beraberlik golünün ardından taraftar desteğini de arkasına alan ev sahibi ekip, baskılı oyununu sürdürdü. Temsilcimiz Beyköy Belediyespor 88.dakikada Ahmet'in ayağından bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrılarak 6.haftada ligdeki 2.galibiyetini almış oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.