DAHA AÇILALI 1 YIL OLMADI

DAHA  AÇILALI 1 YIL OLMADI

Darıcı mahallesindeki yeni terminal daha açılalı 1 yıl olmadan köstebek yuvasına döndü. Terminalin girişinden bekleme salonlarının ve yazıhanelerinin olduğu bölüme kadar her yer delik deşik oldu.

Düzce Belediyesi Darıcı mahallesindeki yeni terminali geçtiğimiz kasım ayında hizmete açmıştı. Bugüne kadar terminalde değişik konulardan sıkıntılar kaynaklandığı bilinirken, yaklaşık 15 gündür terminalin içinde çok büyük bir sorun yaşanıyor.

 

 

Terminalin bodrumunda bulunan depolara su sızması nedeniyle kaçağın yerinin bulunması için yazıhaneler ve bekleme salonlarının bulunduğu yerde kazı yapıldı. Ancak sızıntının kaynağı bulunmayınca kazıldı da kazıldı, terminalin dışına kadar her yer köstebek yuvası haline döndü.

Hem terminalde çalışanlar hem de yolcular bu çalışmadan dolayı duydukları sıkıntıyı dile getirirken, okulların açılacağı bugünlerde yolcu sirkülasyonun artacağı bilinmesine rağmen hala kaçağın kaynağının bulunup da çalışmanın tamamlanamamasını da şaşkınlıkla karşıladıklarını belirttiler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.