1 MİLYON İHALE BEDELİ VERMİŞLERDİ

1 MİLYON İHALE BEDELİ VERMİŞLERDİ

Yaklaşık 1 yıl önce yeni terminalin hizmete açılmasıyla ihaleye girerek terminal taksiye gelen taksicilerin sıkıntıları bitmek bilmiyor. 1 yıl sonra taksi durağına kavuşan ancak elektrik ve su olmaması Nedeni ile kurdukları şemsiye altında müşteri bekleyen taksiciler, göndermede bulunarak 1 milyon lira ihale bedeli karşılığında ? dünyanın en pahalı şemsiyesi altında oturuyoruz? dediler.

 

 

Darıcı mahallesindeki terminalde hizmet veren taksiciler aylarca durak beklediler, 1yıl sonra duraklarına kavuştular ancak duraktaki eksikleri nedeni ile terminal önüne kurdukları masa ve şemsiye altında müşteri bekliyorlar.

28 taksici durak tam anlamıyla tamamlanmadığı için geçen kış yaşadıkları gibi sıkıntı çekeceklerini söylerken, bir de göndermede bulunarak 1 milyon ihale bedelinin karşılığının bu şemsiye olduğunu söylediler.

Taksici Tuncay Şengül yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, ? Görünüşe göre biz burada 10 yılımızı dolduracağız. Vermiş olduğumuz ihale bedelinin karşılığı bu şemsiye galiba. Bekliyoruz. Yazıhane dedik, getirdiler, ne olduğu belli olmayan, havalandırması yok, elektriği yok. Bekliyoruz güneşin altında. Taksitlerde ufak bir gecikme olduğunda hakkınızı feshedeceğiz diyorlar ama baktığınızda hiçbir hizmet yok. Servislerin kaldırılacağı söylendi kaldırılmıyor. Terminalde tamamen bir usulsüzlük hiçbir şey olumlu değil. Mağduruz işe gidemiyoruz. 28 araç burada sıkışmış durumda. Terminalin dört tarafına taksi koyduk. Burası da bizim ana masamız. 1 milyon 350 Bin liraya aldığımız terminalin büro masası budur. İhaleye girerek demek ki bunu hak ettik.? Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.