VOLEYBOL TAKIMI GÖZ DOLDURDU

VOLEYBOL TAKIMI GÖZ DOLDURDU

Düzce Belediyespor Voleybol takımının sezon öncesi hazırlık maçlarındaki performansı beğenildi. Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, takımın İstanbul Büyükşehir Belediye maçındaki oyunu ile sezona hazır olduğunu belirtti.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı 18 Temmuz salonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı ve maçtan 3-1 galip ayrıldı. Maçın ilk seti büyük çekişmeye sahne oldu. Maça hızlı başlayan Belediyespor ilk seti 25-20 kazandı ve 1-0 öne geçti. Takım, 2?inci sette de oyunu kontrol altına aldı ve skoru 25-18 getirerek maçta 2-0 öne geçti. 3?üncü sette daha etkili olan taraf konuk ekip İstanbul BŞB oldu. Rakip ekip seti 25-22 kazanarak maçı 2-1 e getirdi. 4?üncü sette Düzce Belediyespor oldukça etkili ve rahat bir oyun ortaya koydu ve seti farklı şekilde, 25-13 kazandı ve maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu sezona 2 hafta kala takımın form grafiğinin yükseldiğini belirtti ve ? Hazırlık maçlarında etkili bir oyun ortaya koyuyoruz. İyi bir ekip oluşturduk? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.