ESNAF KALDIRILSIN DİYOR

ESNAF KALDIRILSIN DİYOR

Darıcı mahallesindeki yeni terminalin hizmete girmesiyle birlikte, görsel anlamda güzellik katması amacıyla terminalin ortasına konulan otobüs kütüphanenin kapısına kilit vuruldu. Esnaf ise yolcuların sadece önünde fotoğraf çekildiği otobüsün terminalin önünü kapatması nedeniyle başka bir yere taşınmasını istiyor.   

Düzce Belediyesinin Darıcı mahallesinde hizmete soktuğu yeni terminal açıldığı günden beri sorunlarla boğuşuyor. Geçtiğimiz günlerde terminalin içinin hallaç pamuğu gibi kazıldığını, bu görüntülerin daha 1 yılını doldurmamış yeni terminale yakışmadığını gündeme getirmiştik. Terminaldeki taksiciler ve esnaflar da zaman zaman eksiklikler ve yanlış uygulamalardan dert yanarken bu kez yeni terminal otobüs kütüphane ile gündeme geldi.

 

 

Yeni terminalin hizmete açılması ile birlikte bahçesine konulan yolcuların vakit geçirmeleri ve terminale görsel güzellik kaması amacıyla yerleştirilen otobüs kütüphanesi ile ilgili olarak esnaf bir çok kez şikayetini dile getirmiş, otobüsün amacı dışında kullanıldığını iddia etmişti.

İşte o çiçeklerle bezeli otobüs kütüphanenin kapısına zincir vuruldu. Bir süredir kilitli olan otobüsün sadece yolcuların önünde resim çektirmekten başka bir işe yaramadığını söyleyen esnaflar, otobüsün bulunduğu yer nedeniyle yolcuların ne gişeleri ne de tuvalet ve kafeleri göremediklerini belirtiler. 

Bir terminal esnafı, ? Günde en az 5 kişi soruyor kütüphaneyi kapıları kapalı olduğundan bir yararı olmuyor sadece fotoğraf çekilebiliyorlar başka bir şey yok. Gişelerin görülmesini engelliyor. Başka bir yere alınması çözüm olur. Yolcu indiği zaman tuvalet arar, çay içeceği yemek yiyeceği yeri arar. Otobüsten ne peronlar görünüyor ne yolcu tuvaleti görebiliyor. Çok dağınık bir yerleşme oldu burası. Bu otobüs açık alana alınabilir. Bu şekilde burası olmuyor.? Diyerek şikayetleri dile getirdi. 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.