OYUN ANLAMINDA EKSİKLİK VAR

OYUN ANLAMINDA EKSİKLİK VAR

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısı bugün kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Teknik Direktör Taner Öcal ve Basın Sözcüsü Emrah Özer?in katıldığı toplantıda, ilk olarak Bergama maçı değerlendirildi.

Teknik Direktör Taner Öcal, Bergama maçında takımın futbol anlamında kötü bir oyun sergilediğini söylerken, her şeye rağmen 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.Öcal, takımdan sadece puan anlamında memnun olduğunu dile getirirken oyun anlamında ise çok eksiklikler olduğunu vurguladı.

 

 

Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Denizlispor maçını da değerlendiren Öcal, taktiksel anlamda eksiklikler olduğunu söylerken, takımın iyi yolda olduğunu, ancak inişler çıkışlar olabileceğini belirtti. Alınan puanların çok değerli olduğunu savunan Öcal, kupa maçındaki oyundan güzel dönüşler olduğunu ifade etti.

24 Eylül Pazar günü ligin 4. maçında oynayacakları Kozan Belediyespor?un taktiklerini incelediklerini söyleyen Öcal, iyi paslarla oynanacak oyunla bu maçtan 3 puan alacaklarını dile getirdi.

Basın Sözcüsü Emrah özer ise, bu sene yönetimin en büyük amacının Düzcespor?un borçlarını temizlemek olduğunu söylerken, futbolcuların antrenman yapabileceği bir alana ihtiyacı olduğunu, yeni bir saha için çalışma yaptıklarını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.